Över 8 miljoner unika besökare varje vecka

Vi når över 8 miljoner unika besökare varje vecka. Vi erbjuder full support och kan hjälpa er med utformning och optimering av annonser, samt uppföljning och rapportering. Vi erbjuder också API-lösningar för de byråer som vill ha det.

Konkurrenskraftigt nätverk

Bakom Matchads står Sveriges starkaste mediehus Bonnier, Gota och NTM- koncernen, tillsammans med vår norska teknikägare Cxense. Vi har över 8 miljoner unika besökare i veckan i vårt nätverk. Vi har också bredden för att lyckas med intressebaserad annonsering – från dagstidningssajter nischade magasin till TV. Vi representerar flera av de största mediasajterna i Sverige och expanderar kontinuerligt vårt nätverk.

Både redaktionella texter och sökhistorik

Matchads teknik kombinerar texten i dina kunders annonser med det redaktionella innehållet som finns på våra sajter i vårt annonsnätverk. Dessutom matchas annonserna med läsarnas beteenden.

Enkel självbetjäning

Enkelt steg-för-steg-upplägg och korta hjälptexter gör det lätt att lägga upp en bra kampanj. Modellen för betalning (PPC, Pay Per Click och budgivning) redovisas tydligt så att det också är enkelt att hålla koll på kostnaden.

Kampanjguiden hjälper dig att lyckas

I Kampanjguiden finns mer information kring möjligheterna och instruktioner som hjälper dig att få överblick över och skapa framgångsrika kampanjer för dina kunder. Hämta Kampanjguiden här! Genom annonsplattformen Cxense kan du administrera, följa upp resultat och se statistik för dina kampanjer. Du kan logga in i annonsplattformen direkt från Matchad.se.